Online Markedsføring der virker

Jeg hjælper virksomheder med digital markedsføring, så de ikke går glip af potentiel forretning online.

KONTAKTKUNDERNE SIGER

Online marketing Der virker

Jeg hjælper virksomheder med digital markedsføring, så de ikke går glip af potentiel forretning online.

KONTAKTKUNDERNE SIGER

jeg hjælper med

N

Digital strategi

N

Undervisning & workshops

N

Ecommerce-management

N

SEO

N

Webmaster-opgaver

N

Grafik til web & webdesign

Hvem er Mette

Jeg arbejder som digital marketingkonsulent fordi jeg elsker at hjælpe virksomheder med at skabe resultater online.

Mine kunder er virksomheder i hele landet, som jeg hjælper løbende eller ad hoc. Ved siden af konsulentarbejdet underviser jeg i digital markedsføring på UCL og er tilknyttet som Digital advisor på projektet Digital ledelseskultur.

De sidste 15 år har jeg arbejdet med en række forskellige opgaver indenfor online marketing, og e-commerce management. Jeg er uddannet multimediedesigner og har sidenhen læst en HD i afsætningsøkonomi.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få succes online.

Mette Møllebjerg

Digital marketingkonsulent
Multimediedesigner, HD(A)

Mobil: 60 20 25 94
Skype: mettemollebjerg
Mail: mette@mollebjerg.dk
LinkedIn

Kunderne siger

Jeg har været yderst tilfreds med det arbejde Mette har lavet for mig. Hun var ekstremt nem at samarbejde med, proaktiv, og kom selv med gode forslag til hvordan opgaven blev løst bedst muligt. Og så klarede hun det endda hurtigere (og dermed billigere) end først antaget. Skal jeg bruge nogen til en lignende opgave er der ingen tvivl om at jeg vil vælge Mette igen.

Anton Hoelstad

Antonhoelstad.dk, Google AdWords specialist

Jeg har arbejdet sammen med Mette gennem de seneste 14 måneder på et stort projekt. Hele vejen igennem har Mette både taget initiativ og kommet med skarpe ideer. Alle hendes opgaver er udført hurtigt, gennemtænkt og med tydeligt bevis for, at Mette ved hvad hun laver når det kommer til online marketing. Skal jeg sætte nøgleord på Mette, så vil de blandt andet lyde: struktureret, pligtopfyldende, skarp og iderig. Leder du efter en konsulent som du trygt kan overlade dine online marketing aktiviteter til, så tør jeg godt stå inde for Mette.

Mikael Rieck

Affiliate Marketing Expert, Marketers.dk

Jeg tog fat i Mette for at få hjælp med en bannerpakke til Partner-ads. Vi talte om mine ønsker og ikke lang tid efter, lå de første udkast klar.

Efter en enkelt korrektur ramte vi det ønskede. Mette er utrolig professionel, super dygtig til hendes arbejde og leverer lynhurtigt. Og prisen er jo også helt fantastisk.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mette til alle der ønsker lækre professionelle bannere og grafisk arbejde.

Morten Spang

Nirbana.dk

Jeg er yderst tilfreds med mit samarbejde med Mette. Hun vendte hurtigt tilbage på min henvendelse, og dagen efter havde hun udført arbejdet! Hurtig og personlig betjening – det er god service for mig. 

Udover det er jeg meget tilfreds med det arbejde hun har udført for mig. De få rettelser jeg havde, lavede hun med det samme. 

Jeg kan varmt anbefale hende, og vil selv helt sikkert vende tilbage hvis jeg får brug for at få lavet mere.

Signe Lund Sørensen

Detgronneunivers.dk

Ønsker du mere end du betaler for?
Hos Mette Møllebjerg får du meget for din penge. Mette deler glædeligt ud af både viden, råd og vejledning. Mette er yderst professionel og en fantastisk formidler. Hun formår på bedste vis både at lytte til dine ønsker og lave et fagligt resultat. Jeg bruger Mettes ekspertise til alle mine opgaver, som vedrører hendes felt. Jeg vil bestemt anbefale dig at gøre det samme. Jeg lover dig – du vil ikke fortryde.

Mannah Magueritte

Mannah for Sjælen

Dit udbytte

Svaret er simpelt – du får en fleksibel løsning, et højt fagligt niveau og effektivitet i topklasse. Jeg er din erfarne sparringspartner, som hjælper dig videre med med din online marketing på en resultatorienteret måde.

Drejer det sig om en enkeltstående opgave eller et længerevarende samarbejde? I fællesskab finder vi din optimale løsning. Du kan altid forvente: hurtig responstid, overholdelse af deadlines, og fakturering for reelle forbrugte timer.  

Drømmer du om at få succes online? Lad os tage en snak allerede i dag.

  • Fleksibilitet 100% 100%
  • Effektive timer 100% 100%
  • Overblik over opgaver og tidforbrug 100% 100%

Eksempler på Grafisk Arbejde

SKAL VI TALES VED?

1 + 3 =

Mette Møllebjerg

Digital marketingkonsulent
Multimediedesigner, HD(A)

Mobil: 60 20 25 94
Skype: mettemollebjerg
Mail: mette@mollebjerg.dk